På dansk?

December 2021: Jeg må med skam melde at jeg ikke kom længere med projektet nævnt nedenfor grundet helbredsudfordringer og anden travlhed. Som regel når jeg kigger til den danske blog bliver jeg bedt om at opdatere alting, og så kommer jeg ikke længere. En eller anden dag lykkes det…

Maj 2016: Jeg har for sjov oprettet en helt ny blog, kun på dansk. Det vil ikke blive en kopi af colour cottage, men mere strengt indrettet mod garn-nørderi. Det nye site hedder farvehytten.dk, som jeg også bruger til at genopfriske lidt IT viden.

December 2013:  Der vil ikke længere blive opdateret med indhold på dansk. Take it or leave it. Plantefarvningsindlæg vil dog fortsat blive oversat, eftersom disse tilsyneladende er mest efterspurgte på bloggen.

Ellers håber jeg at danske læsere kan hænge på alligevel. Og det er helt ok fint at skrive kommentarer på dansk, bare sæt igang! 😀

Jeg har fundet et lille flag som jeg vil sætte ind i toppen af de indlæg der har en dansk version under den engelske. Eventuelle billeder må I dog være så elskværdige at scrolle op for at se, så ikke de skal indsættes to gange.

Vidste du, at man kan kommentere min blog uden at være wordpress medlem? Bare udfyld navn er nok. Det er så hyggeligt med dialog fremfor monolog!

Let me know what you think, how you feel, talk to me!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.